Voorwaartse vernieuwing met The Change Studio

Lead. Inspire. Create.

Nieuwe vragen roepen om andere antwoorden. Hoe reageer je op ingrijpende marktveranderingen? En hoe krijg je sprankeling en beweging in je organisatie? Hoe leid je een vernieuwingsproces waarvan je de uitkomst nog niet kent?

Lastige vragen die je kunt voorleggen aan Arend Ardon en Daniël Wolfs. Beiden zijn expert op het gebied van verandering, vernieuwing en samenwerking. Ardon is sociaal psycholoog en bedrijfskundige en Wolfs auteur en veranderkundige. Door de jaren heen hebben zij afzonderlijk verschillende succesvolle publicaties uitgebracht, waaronder Magic Makers van Wolfs en Ontketen vernieuwing! van Ardon.

Samen richtten zij The Change Studio op. Het management consulting bureau gelooft niet in antwoorden op platgetreden paden. Vernieuwing ontstaat alleen langs nieuwe wegen. Denk vernieuwend, inspireer en creëer.

Het concept een gezicht geven

Het idee van The Change Studio was er. Alleen het gezicht nog niet. En voor het visuele uithangbord kwam het bureau bij ons. Na een impressie van het bedrijf te hebben gekregen ontwierpen wij in een nauwe samenwerking een logo en huisstijl. Alles vanuit het gedachtegoed van The Change Studio.

The Change Studio

Definitief de nieuwe weg inslaan

Het nieuwe gezicht was niks zonder een body. Daarom ontwierpen en bouwden wij de website voor The Change Studio. Daarnaast zijn wij bij een vergadersessie van het bureau geweest en hebben wij hier een video van gemaakt. Met de video en website hebben we definitief de nieuwe weg voor The Change Studio ingeslagen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.