Virtual Reality devices

Publicaties; van relatiemagazine tot jaarverslag

Met meer beleving communiceren

Geef je verhaal de beleving die het verdient. De boodschap die je wilt overbrengen is belangrijk. En deze verdient aandacht. Vertel het in tekst, beeld, illustratie, animatie en/of video.

Of het nu gaat om een fysieke brochure of een digitaal relatiemagazine: wij helpen jouw boodschap vast te leggen, aantrekkelijk vorm te geven en te verspreiden. Jouw (digitale) publicatie zorgt voor meer interactie, conversieverhoging, meer inzicht in je doelgroep en meer naamsbekendheid. Iets waar wij je graag bij helpen!

Digitale publicaties in alle vormen en maten

Met een digitale publicatie sluit je op een slimme manier aan bij de digitale wensen van je publiek. Vertel je verhaal in een digitale nieuwsbrief, een (product)catalogus of een interactief PDF, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak daarnaast in jouw digitale publicatie gebruik van animaties, videos, formulieren, maar ook social log-ins en verwijzingen naar andere relevante websites. En dit alles geheel responsive, duurzaam en overal digitaal binnen handbereik.

Maatwerk in je hand

Soms is het ook fijn een verhaal op papier te lezen. Breng je boodschap op een fysieke manier over in een gedrukte publicatie, zoals een whitepaper of personeelsmagazine. Uiteraard door ons strak en aantrekkelijk vormgegeven. Een combinatie van een digitale publicatie en drukwerk? Wij zetten de digitale uiting voor je om en begeleiden je bij het drukken van jouw boodschap.

Wij maken jouw publicatie op maat

Samen gaan we op zoek naar de digitale vorm die het beste bij jouw boodschap en doel past. Van boodschap en strategie tot aan verspreiding bieden wij ondersteuning in het visualiseren van je verhaal. Maar heeft jouw verhaal een extra prikkel nodig dan kunnen onze in-house copywriters hier ook mee aan de slag.

Event magazine

Wij geloven dat een event meer is dan een punt in de tijd. Daarom vangen, versterken en verspreiden wij jouw verhaal in een (online) event magazine. Zo blijft jouw verhaal ook na het event zichtbaar. Ons team van creatieve professionals vangt jouw boodschap door middel van tekst, fotografie, illustraties en video’s. Zo halen we samen het maximale uit jouw bijeenkomst.

Relatiemagazine

Wil jij laten zien waar jouw organisatie mee bezig is? Meer naamsbekendheid generen? Of relaties, leden of eigen personeel op de hoogte stellen van ontwikkelingen binnen het bedrijf? Dan is een relatie- of ledenmagazine een geschikte tool. Een makkelijke manier om jouw visie, missie en boodschap online te verspreiden. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte manier om jouw verhaal te vertellen. Door middel van tekst, interviews, infographics, illustraties, fotografie en video’s stellen we een interactief magazine samen wat bijdraagt aan naamsbekendheid, klantenbinding en vertrouwen in je organisatie.

Personeelsmagazine

Het personeelsblad is vandaag de dag nog altijd een van de meest gebruikte interne communicatiemiddelen. Een goed magazine verbindt, versterkt loyaliteit en inspireert je medewerkers. Wij verzorgen de vormgeving van jouw personeelsblad en ondersteunen bij het communiceren van ingewikkelde strategische verhalen door middel van infographics en illustraties.

Whitepaper

Met een whitepaper informeer je jouw lezers over een specifieke dienst, een probleem of een vraagstuk. Een mooie manier om een product of dienst aan te prijzen, leads te genereren, een project te presenteren en potentiële klanten te informeren. Vaak een paar pagina’s lang document gevuld met veel tekst. Maar we onthouden informatie langer wanneer de kern van de boodschap visueel gepresenteerd wordt. Daarom vangen wij de kern van jouw verhaal in een krachtig, visueel aantrekkelijk document. Onze illustraties en infographics werken verhelderend en zorgen ervoor dat jouw verhaal beter blijft hangen bij de lezer.

Jaarverslag

Veel jaarverslagen bestaan uit dikke documenten met oneindig veel cijfers en lange lappen tekst. Documenten waarvoor weinig mensen goed de tijd nemen. Wij denken dat dat anders kan. Door middel van gifjes, illustraties, infographics, interactieve elementen en tekst verbreden wij het draagvlak van je boodschap. Deze combinatie zorgt daarnaast voor overzicht, legt verbanden duidelijk weer en prikkelt je lezer.

Brochure

Een brochure is een mooie manier om producten en diensten te introduceren en klanten te prikkelen. Een online productbrochure is ideaal om jouw doelgroep op een visueel aantrekkelijke manier je diensten en producten te tonen. Daarnaast is de brochure makkelijk te verspreiden op diverse sociale media en kunnen we interactieve elementen toevoegen waardoor jouw organisatie er nog sneller tussenuit springt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.