Plus Taxaties creëert waarde vanuit een sterke visuele identiteit

Vernieuwde branding

De afgelopen jaren maakte Plus Taxaties grote stappen. Zo verwelkomende de organisatie verschillende collega’s en zette ze stappen op het gebied van standaardisering en digitalisering van klantprocessen. Daarom vond Plus Taxaties het tijd om de groeiende organisatie naar een volgend niveau te tillen. Onze opdrachtgever zocht naar een nieuwe branding, website en bijbehorende communicatiemiddelen, die passen bij de organisatie. En die rijmen met haar DNA, doelen en ambities. Nu én in de toekomst.

Unieke website en sprekende visuele middelen

We startten het proces met een uitgebreide merksessie, waarbij we onder meer de essentie, belofte, persoonlijkheid, waarden, missie en visie van Plus Taxaties in kaart brachten. Nadat we de identiteit scherp hadden, ontwikkelden we in enkele rondes een nieuwe huisstijl. In het kleurenpallet combineren we moderne kleuren met kleuren die terugkomen in monumentale en historische panden. In het beeldmerk laten we vooruitgang zien door middel van een abstracte pijl, die je ook kunt gebruiken als los stijlelement. Daarnaast kun je een dak en de P en T uit Plus Taxaties herleiden uit het beeldmerk. 

De huisstijl vertaalden we naar verschillende uitingen, waaronder een volledig vernieuwde website. Naast het ontwerp van de website, schreven we teksten in lijn met de nieuwe identiteit en ontwikkelden we illustraties die de inhoud ondersteunen. De website is overzichtelijk en eigentijds door het gebruik van chique en frisse kleuren, sprekende fotografie, illustraties en bondige teksten. Verschillende onderdelen van de website zijn interactief. De bouw van de website verzorgden we in samenwerking met een externe specialiste. Met de vernieuwde branding, website en uitingen legt Plus Taxaties de focus op haar nieuwe identiteit.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.