Een nieuw gezicht voor K+V

Toekomstproof

De kracht van een organisatie zit in de mensen, met name in hun leiderschap. Het juiste leiderschap zorgt namelijk voor krachtige teams. Mede door dit uitgangspunt en veel passie en gevoel voor de mens is K+V al jarenlang een gerespecteerde en toonaangevende speler in de werving en selectie branche.

Maar de branche verandert. Regelmatig stappen nieuwe spelers de alsmaar ontwikkelende markt in. En dat merkte K+V ook. Klanten en kandidaten willen steeds op een nieuwe en persoonlijke manier aangesproken worden en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo.

Met dit in ogenschouw besloot K+V om haar brand door te ontwikkelen. Om leider te blijven in de branche. Blijven groeien en door ontwikkelen.

Andere focus, nieuw gezicht

Het doel van de rebranding was een duidelijke visualisatie van de kernwaarden van K+V. Dat voor zowel de klant als de kandidaat het gedachtegoed van K+V meteen duidelijk is. Hierbij werd na overleg de keuze gemaakt om de focus te leggen op het menselijke aspect. Immers gaat het gedachtegoed van K+V uit van de kracht van de mens in een organisatie. Een mooie vertaling naar de website.

Als idee voor de herinrichten van het selectieproces werd een ‘speeddate’-concept geopperd. Om dit concept te verduidelijken ontwierpen wij een praatplaat. Daarnaast is gekeken naar een nieuwe vormgeving voor het zogenaamde LS profiel, iets wat elk werving en selectie bedrijf hetzelfde doet. K+V wilde zich hierin onderscheiden van de kudde.

K+V ipad

Focus vertalen

De volgende stap in het proces bestond uit inhoudelijk toewerken naar een idee. Na samen invulling te hebben gegeven aan deze stap kwamen wij met een kort, krachtig en coherent plan voor de realisatie.

De invulling werd onder andere geïmplementeerd in een nieuwe huisstijl, een website en drukwerk. Tevens is de website SEO-technisch in orde gemaakt en hebben wij content geleverd. Hierbij legden wij de focus op het menselijke aspect, wat tevens het uitgangspunt is van K+V. Deze vertaling is goed terug te zien in de video's, vacaturepagina's en de profielen van de teamleden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.