Hoogte80 Festival

Verbondenheid en elkaar ontmoeten

Hoogte80 festival streeft naar een inclusieve samenleving, waarin mensen zichzelf zijn en zichzelf kunnen ontwikkelen. Op het festival komen jong en oud samen en zorgt de kracht van kunst en cultuur voor verbondenheid en ontmoetingen. Diversiteit is een kracht en iedereen moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Bezoekers genieten in het stadspark Hoogte 80 vier dagen lang van een prachtige uitzicht en van theater, dans, muziek, eten en drinken.

Een reis vol nieuwe inzichten

De organisatie had behoefte aan een nieuwe huisstijl en een campagnebeeld die passen bij een inclusieve samenleving, verwijzen naar de unieke ligging en de vijf kernthema's van Hoogte80 Festival en naadloos op elkaar aansluiten. We startten met een nieuwe huisstijl, waarin we met heuvelvormen linken naar stadspark Hoogte 80 en waarin we een vrolijk kleurenpallet gebruiken. Voor het campagnebeeld creëerden we een handgemaakte maquette van het stadspark, waarin wederom de heuvels uit de huisstijl terugkomen. Door de elementen die zijn gebruikt, zoals de miniatuurpoppetjes, de letters en de broccoli bomen, spreekt het geheel tot de verbeelding. De reis van de bezoeker begint thuis, waarna ze hun weg volgen over de groene heuvels richting het festival en elkaar daar ontmoeten. Bezoekers bewonderen tijdens hun route de kernthema's ontmoeting, theater, muziek, dans en uitzicht, die tussen de heuvels zichtbaar zijn. Ook gaven we ieder thema een eigen beeldmerk, die doorgevoerd wordt in de communicatie-uitingen.

Een toegankelijke website

De huisstijl en het campagnebeeld vertaalden we naar een nieuwe website, waarin we rekening hielden met de toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden. Ook is de website tweetalig beschikbaar, zowel in het Nederlands als in het Engels. De heuvels, het kleurenpallet en de maquette komen zichtbaar terug op deze toegankelijke en visueel aantrekkelijke website.

Dit jaar konden we elkaar vanwege COVID-19 niet fysiek ontmoeten op Hoogte80 Festival. Het beloofde een prachtige editie van het festival te worden, die we dit jaar helaas moesten missen. We hopen dat jong en oud volgend jaar weer samenkomen tijdens de volgende editie van Hoogte80 Festival.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.