Hoogte80 Festival

De kracht van kunst en cultuur

Hoogte80 festival is een gratis vierdaags festival waar een vrije en gelijkwaardige samenleving centraal staat. Diversiteit is een kracht en iedereen moet de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Tijdens het festival hebben kunst en cultuur de kracht om mensen samen te brengen. Het gaat om elkaar ontmoeten en verbondenheid van mensen met elkaar. Bezoekers genieten van theater, literatuur, muziek, eten en drinken.

Het festival profileren

De organisatie achter Hoogte80 festival wil het event nadrukkelijker profileren als multidisciplinair podiumkunsten festival. Hiermee wil zij vier concrete doelgroepen aanspreken bij wie Hoogte80 festival volgens hun onderzoek het beste scoort. De organisatie wil het festival onder de aandacht brengen middels verschillende offline en online communicatiemiddelen. Daarin is één herkenbare stijl zichtbaar, die in elk middel duidelijk terugkomt.

Hoogte80 festival-website

Het campagnebeeld
in diverse vormen

Wij ontwikkelden voor een Hoogte80 een compleet campagnebeeld die aansluit bij hun profilering. Dit campagnebeeld vertaalden we door naar een ontwerp voor de website en naar de Programmakrant. Het campagnebeeld verwerkten we in verschillende andere onderdelen zoals T-shirts, menukaarten, prijslijsten, plattegronden, city displays, social media covers, banners, billboards, een overlay voor de muntjes-automaat, huisregels en muntjes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht: