Een visuele organisatiestructuur voor Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Op weg naar 2020

Veranderingen en ontwikkelingen op technologisch, sociaal en economisch vlak volgen elkaar snel op. De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) verandert mee met deze ontwikkelingen. Met het programma ‘op weg naar 2020’ blijft de HAN zich profileren als een van de meest vooruitstrevende hogescholen van Nederland. De organisatie doet er veel aan om zich voor te bereiden op de toekomst.

Een nieuwe organisatiestructuur

Directeuren en leidinggevenden binnen de HAN willen de nieuwe organisatiestructuur visueel maken, om te laten zien waar je samen als hogeschool voor gaat. Hierin staat de student altijd centraal en is de hogeschool een plek waar onderwijs, onderzoek en praktijk samenkomen. Ook is de nieuwe visie meer gericht op zelfsturende teams en samenwerking, in plaats van sturing van bovenaf.

De video als eindresultaat

Wij maakten voor de HAN een video, waarin dit veranderingsproces en de blik op de toekomst worden uitgelicht. Ook wordt middels een grafische laag inhoudelijke informatie gegeven over de organisatiestructuur. De video werd gebruikt als kick-off voor het programma ‘op weg naar 2020’.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op

X

Bel ons +31 85-3038411 of stuur een bericht:

    Onze formulieren zijn beveiligd met reCAPTCHA. De Privacy Policy en Terms of Service van Google zijn van toepassing.